Star Wars Battlefront II (PC) 379 kr.
STAR WARS BATTLEFRONT II SPILBESKRIVELSE

Kast dig ud i en endeløs Star Wars™-actionoplevelse fra den bedst sælgende Star Wars-videospilserie nogensinde.

Kæmp dig gennem bølger af fjender i Stjernedræberbasen med et lyssværd i hænderne. Storm gennem junglen og en skjult oprørerbase på Yavin 4 med dine medsoldater, og gør brug af ildkraften fra AT-ST'er. Gør din X-wing-eskadrille klar til et angreb på en kolossal stjernedestroyer fra Den Første Orden ude i rummet. Eller spil som en ny Star Wars-helt – Iden, en imperie-elitesoldat – og oplev en følelsesladet og fængslende singleplayer-historie hen over 30 år.

Oplev spændende og livagtige multiplayer-slagmarker fra alle tre æraer i Star Wars-universet: Prequel-filmene, de klassiske film og den nye trilogi. Tilpas og opgradér dine helte, stjernejagere eller soldater med unikke evner, du kan udnytte i kamp. Rid på tauntauns, eller tag kontrol over kampvogne og speedere. Nedlæg stjerne-destroyere på størrelse med byer, brug Kraften for at bevise dit værd over for ikoniske figurer som Kylo Ren, Darth Maul eller Han Solo, når du tager del i en spiloplevelse, der er inspireret af 40 års tidløse Star Wars-film.

Du kan blive herre over din egen Star Wars-helts skæbne.

VIGTIGE FEATURES:

En ny helt med en ufortalt historie. Spring ned i støvlerne på en elitesoldat, der er dødbringende på jorden og i rummet, i en følelsesladet og fængslende ny Star Wars™-historie, der spænder over 30 år og bygger bro mellem begivenhederne i filmene Star Wars™: Jedi-ridderen vender tilbage™ og Star Wars™: The Force Awakens™.

Den ultimative Star Wars-slagmarkEt. Star Wars-multiplayerunivers med uforlignelig variation og størrelse, hvor op til 40 spillere kæmper som ikoniske helte, periode-autentiske soldater og et enormt udvalg af land- og luftfartøjer, mens slaget raser over hele galaksen.

Rumkamp på galaktisk skala. Rumkamp er designet helt fra bunden til Star Wars™ Battlefront™ II med individuel styring, våben og tilpasningsmuligheder for de forskellige fartøjer Flyv ind og ud mellem asteroidebælter sammen med din eskadrille, flyv gennem Imperiets rumhavn, og nedlæg enorme slagskibe, mens du styrer legendariske stjernejagere i farlige rumkampe med op til 24 spillere og 40 computerstyrede fartøjer.

Træn offline. Øvelse gør mester. Nyd solospil offline, hvor du kan modtage belønninger og tilpasse dine soldater og helte, og tag dine opgraderinger med dig på multiplayer-slagmarken online.

Skab din helt. Ikke blot en ikonisk helt – din helt. Behersk dine evner med figurfremskridt, du kan tilpasse. Opgradér evner, der er unikke for hver helt, soldatklasse og stjernejager. Disse evnemodifikatorer lader dig tilpasse og modificere din figurs evner, enten som dødbringende aktive effekter på dine fjender, nyttige evnebonusser eller taktisk assistance for at kæmpe effektivt mod alle modstandere på frontlinjen.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Star Wars Battlefront II fysisk?

Nej, du modtager en Star Wars Battlefront II produktnøgle (Star Wars Battlefront II CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Origin-platformen til at indløse din Star Wars Battlefront II produktnøgle (Star Wars Battlefront II CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Star Wars Battlefront II. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Forudbestillings tilbud!

Forudbestil og modtag Star WarsThe Last Jedi Heroes med eksklusive* temaer inspireret af den kommende film. 

Indeholder:

- Eksklusive* Star Wars™: The Last Jedi™-temaer til Kylo Ren og Rey.
- Episke evnemodifikatorer** giver dig magten til at afgøre kampes udfald:
1 episk evnemodifikator, der opgraderer Tusindårsfalken til Star WarsThe Last Jedi-Tusindårsfalken.
2 episke evnemodifikatorer til Rey med kontrol over fjenders hjerner.
2 episke evnemodifikatorer til Kylo Ren, som lader ham fryse og trække fjender til sig med Kraften.
1 episk evnemodifikator til et nyt Den Første Orden-heltefartøj.

Genre Action
Publisher Electronic Arts
Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 17-11-2017
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser