Call of Duty: WWII (PC) 369 kr.
CALL OF DUTY: WWII SPILBESKRIVELSE
Call of Duty vender tilbage til rødderne i Call of Duty: WWII - en storslået oplevelse, der vil redefinere oplevelsen af anden verdenskrig for en ny generation af spillere. Gå i land i Normandiet på D-dag, og kæmp gennem Europa i de ikoniske områder i historiens mest monumentale krige. Oplev den klassiske kamp i Call of Duty, kammeratskabet og krigens nådesløse væsen i kampen mod en global magt, der søger at underlægge sig hele verden.

Call of Duty: WWII skaber den ultimative oplevelse af anden verdenskrig til den næste generation af konsoller gennem tre spiltyper: Campaign, Multiplayer og Co-Operative. Campaign vil med sin fantastiske grafik føre spillerne med tilbage til den europæiske slagmark, når de kaster sig ud i en helt ny Call of Duty-historie, som udspiller sig i de mest ikoniske slag fra anden verdenskrig. Multiplayer vender tilbage til det oprindelige Call of Duty-gameplay, der smider dig ind midt i kampen. Takket være de autentiske våben og den solide skydespils-action vil du føle dig hensat til mange af de berømte omgivelser fra anden verdenskrig. I Co-Operative kan du se frem til at opleve en helt ny historie i en selvstændig spiloplevelse, der er fuld af uventede, adrenalin-pumpende øjeblikke.
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Call of Duty: WWII fysisk?

Nej, du modtager en Call of Duty: WWII produktnøgle (Call of Duty: WWII CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Call of Duty: WWII produktnøgle (Call of Duty: WWII CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Call of Duty: WWII. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Genre Action FPS
Publisher Activision
Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 03-11-2017
Gennemsnitlig vurdering:
5
Vurderet af: William A den 13-06-2017

Får man også beta key'en, ved at købe det her fra??, for jeg mener at man får den hvis man køber den fra selve steam siden, ikke sikkert jeg har ret men, gør man det eller tager jeg fejl med det hele? :)

Karakter:
5
Vurderet af: Johan G den 31-05-2017

Tror det bliver superfedt ;)

Karakter:
5
Page:1