Need For Speed Payback 395 kr.
NEED FOR SPEED PAYBACK SPILBESKRIVELSE

Need for Speed™, der er en af verdens mest sælgende spilserier, vender frygteligt tilbage i den nye Need for Speed Payback.

I Fortune Valley's undergrundsverden bliver du og dit hold først splittet af forræderi og senere forenet i hævnen, mens I kæmper mod The House, et ondsindet kartel som styrer byens kasinoer, de kriminelle og politiet. I dette korrupte paradis for gamblere er indsatsen høj, og huset vinder altid. 

Byg unikke biler med optimeret ydelse og større mulighed for visuel tilpasning end nogensinde før. Pres dem til det yderste, mens du prøver at slippe væk fra de episke politikampe. Need for Speed Payback byder på vanvittige kup, afsindige biljagter og overdrevne stunts, der får adrenalinen til at pumpe og spillerne til at rykke ud på kanten af sædet.

Platinum Car Pack indeholder:
• Chevrolet Camaro SS 1967
• Dodge Charger R/T 1969
• Ford F-150 Raptor 2016
• Nissan 350Z 2008
• Volkswagen Golf GTI Clubsport 2016
• Platinum Blue Tire Smoke

Vigtige funktioner:

Fra skrot til superbiler. Din bil er centrum for alle handlinger i Need for Speed Payback. Finjuster dit køretøj, og vælg mellem de fem forskellige bilklasser (Race, Drift, Off-Road, Drag og Runner) for at øge dine chancer i alle konkurrencer, missioner og udfordringer.

Udlev dine action-racerfantasier. Spil som tre forskellige figurer med ét fælles mål: hævn. Tyler, Mac og Jess har slået sig sammen for at tage hævn mod alle odds, og de er klar til det ultimative racerløb for at bekæmpe The House. Oplev intense politikampe, deltag i racerløb mod dine rivaler på tværs af byen, og fræs gennem bjerge, kløfter og ørkener.

Den vildeste konkurrence. Vind stort med den nye spiloplevelse, hvor du skal være opmærksom på forholdet mellem risiko og gevinst. Intense politikampe betyder, at indsatsen aldrig har været højere. Giv dine venner og potentielle rivaler en udfordring med Autolog-anbefalinger under begivenhederne, eller kæmp mod hinanden på de klassiske ranglister.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Need For Speed Payback fysisk?

Nej, du modtager en Need For Speed Payback produktnøgle (Need For Speed Payback CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Origin-platformen til at indløse din Need For Speed Payback produktnøgle (Need For Speed Payback CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Need For Speed Payback. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Need For Speed Payback? Får jeg samme indhold som hos Origin?

Du får standard-udgaven af Need For Speed Payback.

Udgivelsesdato 10-11-2017
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser