Fifa 18 (PC) 395 kr.
FIFA 18 SPILBESKRIVELSE

Er du klar til din største og bedste sæson hidtil? FIFA 18 med Frostbite udvisker grænsen mellem den virtuelle og virkelige verden, og vækker heltene, holdene og atmosfæren fra hele verdens sport til live.

Forudbestil FIFA 18 Standard Edition i dag, og kom godt i gang med Cristiano Ronaldo på leje i 5 kampe i FUT, 5 luksus-jumboguldpakker (én hver uge i 5 uger) og 8 særudgaver af FUT-spilledragter!

Hvad er FIFA Ultimate Team (FUT)?
EA SPORTS FIFA 18 Ultimate Team er et enormt onlinefællesskab af fans, der opbygger, styrer og spiller kampe med deres version af det ultimative fodboldhold sammensat af verdens bedste fodboldspillere i FIFA 18. Slut dig til mere end 15 millioner fans, og prøv kræfter med at opbygge fodboldtrupper med nogle af verdens bedste spillere ved at optjene, købe, sælge og bytte spillere med Ultimate Team-fællesskabet. Spil med dit drømmehold, og test det mod dine venners hold når som helst og hvor som helst. Sammensæt og få det optimale ud af alle dine trupper ved at deltage i turneringer både online og i singleplayer. Det dynamiske indhold i FUT opdateres hver uge.
 
Hvad er en FIFA Ultimate Team-lejespiller?
Har du nogensinde tænkt på, hvordan det ville være at have en stjernespiller på dit hold? Du får mulighed for at prøve at spille med nogle af de mest eftertragtede spillere i FIFA Ultimate Team i et begrænset antal kampe.

Hvad er FIFA Ultimate Team Draft?
FUT Draft er en ny måde at spille FIFA Ultimate Team på! Udtag et hold, og spil turneringer for at vinde mønter, pakker og meget mere. Test din evne til at sammensætte et hold ved at vælge den bedste spiller til hver position ud fra fem muligheder. Træf vigtige beslutninger ud fra spillerkvalitet eller holdånd. Vind store præmier ved at nå langt – hvis du vinder alle fire kampe, venter der helt fantastiske præmier!
 
Hvad er EA SPORTS Football Club (EASFC)?
Oplev et socialt netværk for fodboldfans. Optjen belønninger, stig i niveau, prøv liveudfordringer, og interagér med venner. Alt i FIFA 18 vurderes og formidles gennem EA SPORTS Football Club. Fans kan optjene belønninger, som de kan bruge til at låse op for varer fra Football Club-kataloget med, og forbedre deres status op til niveau 100. Historier fra den virkelige fodboldverden bliver gennem EA SPORTS Football Club til udfordringer i FIFA 18, der ligner, føles og spiller som den ægte vare.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Fifa 18 fysisk?

Nej, du modtager en Fifa 18 produktnøgle (Fifa 18 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Origin-platformen til at indløse din Fifa 18 produktnøgle (Fifa 18 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Fifa 18. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Fifa 18? Får jeg samme indhold som hos Origin?

Du får standard-udgaven af Fifa 18.

Virker Fifa 18 også til Mac?

Nej, denne produktnøgle giver kun adgang til Fifa 18 på PC.

Forudbestil nu og få:

- 5 Jumbo Premium Gold Packs(1 pr. uge i 5 uger)
- Cristiano Ronaldo Loan (5 FUT-kampe)
- 8 Special Edition FUT Kits

Genre Sports
Publisher Electronic Arts
Udvikler EA Canada
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 29-09-2017
Systemkrav Kommer snart!
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser