Wolfenstein II: The New Colossus (PC) 319 kr.
WOLFENSTEIN II: THE NEW COLOSSUS SPILBESKRIVELSE

Wolfenstein II: The New Colossus er den længe ventede efterfølger til den kritikerroste Wolfenstein: The New Order, der er udviklet af det prisbelønnede studio MachineGames. Et spændende eventyr, bragt til live af den industri-ledende id Tech 6, sender Wolfenstein II-spillere til det nazi-styrede Amerika, på en mission for at rekruttere de modigste modstandsledere, der stadig er i live. Kæmp imod nazisterne på ikoniske amerikanske steder, udstyr dig selv med et arsenal af badass våben, og lås op for nye evner til at sprænge dig igennem legioner af nazistiske soldater i dette definitive førstepersonsskydespil.

Amerika, 1961. Nazisterne har verdenen i et kvælertag. Du er BJ Blazkowicz, også kendt som "Terror-Billy", medlem af modstandskæmperne. Du er det nazistiske imperiums dødsfjende nr. 1, og menneskehedens sidste håb om frihed. Kun du har nerver, våben og gåpåmod til at vende tilbage til Amerika, dræbe alle nazister i syne og sparke gang i den anden amerikanske revolution.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Wolfenstein II: The New Colossus fysisk?

Nej, du modtager en Wolfenstein II: The New Colossus produktnøgle (Wolfenstein II: The New Colossus CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Wolfenstein II: The New Colossus produktnøgle (Wolfenstein II: The New Colossus CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Wolfenstein II: The New Colossus. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Wolfenstein II: The New Colossus? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Wolfenstein II: The New Colossus.

Udvikler Machine Games
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 27-10-2017
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser