Anthem (PC)
ANTHEM SPILBESKRIVELSE

Rejs ud i Faren
I dette action-RPG med en delt verden, er du og dine venner freelanceree - de dristige få med modet til at forlade civilisationen, udforske et landskab af primær skønhed, og konfrontere de farer, du finder.

Slå Dig Sammen med Venner
Op til fire spillere kan arbejde sammen for at tage kampen op med de farer, du opdager som et heroisk hold. Som dine venner støtter dig i din rejse, så kommer dine egne sejre og belønninger til gavn for dine venner.

Stå Ansigt til Ansigt med Enhver Udfordring
Udnyt et arsenal af Javelin Exosuits, hver især udstyret med unikke våben og evner. Tilpas dem med udstyr du optjener eller bygger selv, og brug dem til at flyve, springe og klatre igennem en sammenhængende åben verden.

Vælg Din Vej
Oplev massive, verdensændrende begivenheder som Shaper Storms. Kæmp imod vilde dyr og hensynsløse banditter. Udforsk glemte ruiner, samtidig med at du søger at besejre de kræfter, der planlægger at erobre menneskeheden.

Kontroller Din Skæbne
Din magt vokser med hvert skridt ind i det ukendte. Uanset om det er plyndring, hævn eller hæder der lokker dig videre, vil dine valg uigenkaldeligt ændre dig - og verdenen omkring dig.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Anthem fysisk?

Nej, du modtager en Anthem produktnøgle (Anthem CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Origin-platformen til at indløse din Anthem produktnøgle (Anthem CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Anthem. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Anthem? Får jeg samme indhold som hos Origin?

Du får standard-udgaven af Anthem.

Publisher Electronic Arts
Udvikler Electronic Arts
Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 31-12-2018
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser