Assassin's Creed Origins (PC) 369 kr.
ASSASSIN'S CREED ORIGINS SPILBESKRIVELSE

Assassin's Creed Origins er en ny begyndelse. Oplev en ny måde at kæmpe på imens du udforsker de store pyramider og skjulte grave på tværs af landet i det antikke Egypten. Oplev følelsesmæssige og mindeværdige eventyr langs din rejse, og opdag historien om Assassinernes Broderskab.

En Oprindelseshistorie
Start her, helt i begyndelsen, med den aldrig-før-fortalte oprindelseshistorie om The Assassin's Creed. Du er Bayek, Egyptens beskytter, hvis personlige historie vil føre til oprettelsen af Assassinernes Broderskab.

Oplev mysterierne i det gamle Egypten
Afdæk glemte grave og udforske pyramiderne. Opdag de gamle mumiers, egyptiske guders og de sidste faraoers ældgamle hemmeligheder.

Et helt land at udforske
Sejl ned ad Nilen, udforsk pyramiderne og kæmp mod dødbringende fjender og vilde dyr i dette enorme og uforudsigelige land.

Nye historier hver gang
Kast dig ud i mange forskellige missioner og gribende historier med et stærkt persongalleri, der tæller både de rigeste adelige og de mest desperate udstødte.

Et rigtigt action-rpg
Oplev en helt ny måde at slås på. Stjæl og brug masser af unikke og sjældne våben. Kæmp dig vej gennem et komplekst fremgangssystem, og sæt dine evner på prøve med udfordrende og enestående bosser.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Assassin's Creed Origins fysisk?

Nej, du modtager en Assassin's Creed Origins produktnøgle (Assassin's Creed Origins CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Uplay-platformen til at indløse din Assassin's Creed Origins produktnøgle (Assassin's Creed Origins CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Assassin's Creed Origins. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Assassin's Creed Origins? Får jeg samme indhold som hos Uplay?

Du får standard-udgaven af Assassin's Creed Origins. Forudbestil for at få en bonusmission: Secrets of the first Pyramids!

Publisher Ubisoft
Platform PC
Sprog Engelsk Tysk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 27-10-2017
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser