Football Manager 2018 Limited Edition (PC/MAC) 369 kr.
FOOTBALL MANAGER 2018 LIMITED EDITION SPILBESKRIVELSE
Video: Football Manager 2018 Limited Edition - Official Trailer

FORUDBESTIL FOOTBALL MANAGER 2018, OG FÅ ADGANG TIL EARLY ACCESS BETA, DER SENEST STARTER TO UGER FØR UDGIVELSEN!

Man siger, at fodbold handler om meninger, og at alle har ret til hver deres, men her er det kun din mening, der tæller. 

Du træffer alle beslutninger – fra køb og salg til hvordan budgettet skal lægges. Tager din taktik udgangspunkt i spillernes givne evner, eller vil du prøve at træne dem på en helt ny måde? Hvem skal på banen, og hvem skal på bænken? Alle valg påvirker holdets harmoni, så tænk dig godt om.

Træf de rigtige valg for at blive showets stjerne, trække overskrifter og trende på de sociale medier. Dit navn bliver en del af fodboldhistorien ... hvis du altså ikke kikser. 

I dette omfattende fodboldspil har du mulighed for at tilpasse selv de mindste detaljer både på og uden for banen, så det store spørgsmål er bare, hvilken slags manager du vil være?

  • Prøv dig frem i de 50 største fodboldnationer
  • Vind titlen med en af de 2500 største klubber
  • Kast dig over transfermarkedet med mere end 600.000 spillere og medarbejdere fra virkelighedens verden
  • Gør dine fodboldvisioner til virkelighed

Du får desuden adgang til betaversionen af spillet senest to uger før den officielle udgivelsesdato d. 10. november, så du kan starte træningen før alle andre. Singleplayer-karrierer, der bliver startet i betaversionen, bliver overført til det fulde spil. 

FM 15
Football manager 2015 blev modtaget med rimelige positive anmeldelser. De fleste kritikere hævdede, at FM 15 var en forbedring af sin forgænger, da UI’en blev forbedret markant og der oven i købet kom mere end 2000 nye animationer og meget andet. Spillermodellerne blev også opdateret. Men! Football Manager 2015 havde også mange problemer. Det var her alle forsvars- og målmandsproblemer startede, og spillerne begyndte at klynke på grund af deres manglende spilletid, selvom de fik det der passede til deres evner.

FM 16
Football Manager 2016 kom med nyt i form af flere spilleforme som Fantasy Draft mode, Create a Club og nu kan man også selv bestemme, hvordan ens manager skal se ud. Med Create a Club kan du starte din helt egen klub. Det betyder, at du selv får lov til at bestemme logoet, du kan designe farver og mønstre på trøjerne, styre budgettet og bestemme hvilket stadion, man vil spille på. Fantasy Draft Mode lader dig spille med en af dine venner, hvor I får en sum penge, som I så skal bygge et helt hold for og så til sidst spille mod hinanden.
Sports Interactive og Prozone indgik også et samarbejde og fik lavet ProZone Match Analysis som Analyserede alle kampe man spillede.

FM 17
Football Manager 2017 kom med en masse ændringer inde på banen. Den nye kameravinkel ”Bag ved målet” lader dig se boldens bane, mens den flyver ind i bagsiden af nettet, og den lader dig få et godt overblik over, hvordan dit hold opretholder sin form. Det var også her Magic spray og Pre-match præsentationen blev introduceret. Du kan også forvente at blive ramt af Brexit, hvis du er manager i England, da denne event er en del af spillet.
FM17 blev som de andre modtaget rimelig godt og fik en 80/100 på Metacritic. Det er dog en hel anden historie på Steam. Ud af 6029 brugeranmeldelser landede den samlet på ”Blandede”. Det skyldes at kineserne blev sure over at spillet ikke er blevet oversat til kinesisk endnu.

Og nu er det snart tid til Football Manager 2018, hvor jeg virkelig håber, at de får styr på de forsvars- og målmandsfejl, som stadig sker alt for tit. Det kunne også være godt, hvis de skar lidt ned på talenterne i FM18, da der er alt for mange ”re-gens” der får et alt for højt potentiale i den nuværende version. Personligt synes jeg også, at der burde være flere afrikanske ligaer, da der pt kun er Sydafrika i spillet.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Football Manager 2018 Limited Edition fysisk?

Nej, du modtager en Football Manager 2018 Limited Edition produktnøgle (Football Manager 2018 Limited Edition CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Football Manager 2018 Limited Edition produktnøgle (Football Manager 2018 Limited Edition CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Football Manager 2018 Limited Edition. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Football Manager 2018? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Forudbestiller du Football Manager 2018, får du også en kopi af Football Manager Touch 2018 med gratis! Du får også adgang til betaen når denne begynder, senest to uger før udgivelsesdatoen.

Virker Football Manager 2018 også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Football Manager 2018 på både PC og Mac.

Publisher SEGA
Platform PC/MAC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 10-11-2017
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser