Assassin's Creed Origins er en ny begyndelse


Oplev en ny måde at kæmpe på imens du udforsker de store pyramider og skjulte grave på tværs af landet i det antikke Egypten. Oplev følelsesmæssige og mindeværdige eventyr langs din rejse, og opdag historien om Assassinernes Broderskab.


En Oprindelseshistorie

Start her, helt i begyndelsen, med den aldrig-før-fortalte oprindelseshistorie om The Assassin's Creed. Du er Bayek, Egyptens beskytter, hvis personlige historie vil føre til oprettelsen af Assassinernes Broderskab.


Oplev mysterierne i det gamle Egypten

Afdæk glemte grave og udforske pyramiderne. Opdag de gamle mumiers, egyptiske guders og de sidste faraoers ældgamle hemmeligheder.


Et helt land at udforske

Sejl ned ad Nilen, udforsk pyramiderne og kæmp mod dødbringende fjender og vilde dyr i dette enorme og uforudsigelige land.


Nye historier hver gang

Kast dig ud i mange forskellige missioner og gribende historier med et stærkt persongalleri, der tæller både de rigeste adelige og de mest desperate udstødte.


Et rigtigt action-RPG

Oplev en helt ny måde at slås på. Stjæl og brug masser af unikke og sjældne våben. Kæmp dig vej gennem et komplekst fremgangssystem, og sæt dine evner på prøve med udfordrende og enestående bosser.

London 1868. Den industrielle revolution udløser en utroligt opfindsom æra, der forvandler millioners liv gennem teknologi, man tidligere ikke kunne forestille sig.


Folk valfarter til London for at opleve denne nye verden og udnytte de muligheder, den skaber. En verden, som ikke længere er styret af konger, kejsere, politikere eller religion, men af en ny fællesnævner: penge.


Det er dog ikke alle, der nyder godt af denne udvikling. Bortset fra at drive motorerne i det britiske imperium er arbejdernes liv ikke meget andet end legaliseret slaveri, som kun de rigeste få procent nyder godt af. Underklassen lever usselt og dør unge, men samler sig i protest i en ny form for familie – bander – som tyer til lyssky aktiviteter i deres kamp for overlevelse. En ulige kamp, indtil årvågne snigmordere slutter sig til dem og genstarter en ældgammel konflikt, der involverer Londons ledere og som vil runge gennem historien fra undergrunden op.


Mød Assassinen Jacob Frie, som med hjælp fra sin tvillingesøster Evie kommer til at ændre millioner af menneskers skæbne i det kommende Assassin's Creed® Syndicate. Rejs dig og anfør underverdenen, når den bryder kvælertaget på London i et dybt eventyr fyldt med action, intriger og brutale kampe.


Den første Assassiner i den moderne verden

Som den fremfusende, oprørske Jacob Frye skal du løfte paraderne og møde fjenderne med lynhurtige multidrab og modangreb. Brug forbedrede snigetaktikker til at undvige dine fjender, før du slipper dit arsenal af helt nye våben som kukrikniven, messingknojern og sværdstok løs. Brug ny teknologi som ”rope launcher” til at bestige bygninger på få sekunder og komme bag på dine fjender.


Rejs gennem det industrielle Londons hæsblæsende verden

Du kan kæmpe og triumfere tværs gennem det victorianske Londons enorme, åbne verden fra Buckingham Palace til Whitechapel. Brug parkour hen over køretøjer i fart for at opspore fjenderne eller flygte efter et dristigt kup. Stjæl hestevogne og kast dig ud i hovedkulds gadeløb, eller efterlad et spor af ødelæggelser på dampskibene på Themsen.


Overtag Londons Underverden

Spillerne kan etablere Storbritanniens vildeste bande med Jacob som leder, den eneste styrke, der kan udfordre plutokraterne og besejre de andre bander, så de kan give de undertrykte masser deres frihed. Fjendens fæstninger kan infiltreres med et arsenal af våben, så Londons underverden kan trædes under fode. Spillerne bruger alle midler, lige fra togrøverier til at redde børnearbejdere, for at skabe retfærdighed i Londons lovløse gader.