Battlefield 1 PC Origin CD Key Produktkode

Dyk ind i komplet krig

Battlefield 1 tager dig tilbage til Den Store Krig, hvor ny teknologi og verdensomspændende konflikt ændrede krigsførsel for evigt. Tag del i enhver kamp, tag kontrol over hvert eneste massive fartøj og udfør enhver manøvre, der kan vende kampen. Hele verden er i krig - se hvad der er på den anden side af skyttegravene.

Våben

Battlefield 1 kommer spækket med et enormt arsenal af våben, mange af dem skabte eller finpudsede under 1. Verdenskrig: kraftige shotguns, hurtige maskinpistoler, kraftige maskingeværer, balancerede semiautomatiske rifler, pistoler der redder dagen, trofaste snigskytterifler og en vifte at nærkampsvåben, som skovle og køller (til de situationer, hvor du vil have et tæt forhold). Uanset hvad du forestrækker, er der et våben til dig.

Klasser

Find din spillestil med en ud af Battlefield 1s fem unikke klasser. Bring smerten på nært hold og spræng fartøjer i luften som Assault. Sørg for at dine holdkammerater er velforsynede, og giv dem dækningsild som Support. Hold dem i live som Medic, eller hold riflen parat som Scout. Hvis intet af dette tiltaler dig, kan du hoppe i et fly eller en kampvogn som Pilot eller Tanker, og gøre dig klar til indtage slagmarken i noget seriøst tungt maskineri.

Fartøjer

Vend slaget til din fordel med både store og større fartøjer - heste, kampvogne, biplaner og meget mere er dine til at styre. Og hvis slaget går i den forkerte retning, kan du sætte din lid til at Behemoths - Battlefields største og mest unikke fartøjer nogensinde - vender slagets gang. Regn død og ødelæggelse ned over dine fjender fra det massive Airship, pløj igennem landskabet med Armored Train, eller bombardér fjenden fra kysten ombord Dreadnought.

Kort

I Battlefield 1 ser du en hel verden i krig (1. Verdenskrig? Get it?), med kort i beliggenheder over hele kloden. Dyk imellem smuldrende bygninger i Amiens, Frankrig under den tyske offensiv. Gå til angreb i Monte Grappas italienske alper, og kæmp en brutal kamp for at indtage dets kritiske forter. Skub frontlinien centimer for centimeter i et ingenmandsland spækket med skyttegrave i det nordlige Frankrig. Tag derefter til den Adriatiske kyst, og kæmp for en lille middelhavsbys skæbne. Og det er kun begyndelsen - der er meget mere på vej.

Spiltyper

Der er mere end én måde at kæmpe på i Battlefield 1s multiplayer. Tag del i febrilske slag for at gøre krav på punktet i Battlefields klassiske Conquest-mode, eller gør det personligt i den infanteri-fokuserede Domination-mode. Til sidst kan du prøve noget helt nyt i Operations, hvor to hold kæmper på tværs af adskillige kort - angriberne prøver at bryde forsvarslinien, og komme videre til næste kort, mens forsvarerne gør alt i deres kraft for at stoppe deres fremskridt.

Skiftende omgivelser over hele verden.

Oplev alle sider af en global konflikt – kæmp i belejrede franske byer, åbne områder i de italienske alper eller de arabiske ørkener, hvor ikke to slag er ens. Omgivelser, der kan ødelægges og skiftende vejrlig skaber landskaber, som hele tiden forandres. Uanset om du skyder fæstninger i smadder eller tæppebomber flade områder, er der aldrig to slag, der er ens.

Store multiplayerkampe.

Overrend slagmarken i omfattende multiplayerkampe med op til 64 spillere. Gå til angreb som infanteri, før an i et kavaleriangreb, og kæmp i slag så intense og komplekse, at du får for hjælp fra dine holdkammerater for at overleve.

Afgørende fartøjer.

Vend krigslykken med fartøjer, der både er store og større – fra kampvogne og fly til gigantiske Behemoths, unikke og store fartøjer, der vil hjælpe dig på de mest afgørende tidspunkter. Lad ilden regne ned fra oven fra et kæmpemæssigt luftskib, drøn hen over landet i det pansrede tog, eller bombardér fjenden fra havet i slagskibet Dreadnought.

Ny multiplayerspiltype: Operations.

I Operations skal du udføre mesterlige manøvrer i en række forbundne multiplayerkampe, der er spredt ud over flere kort. Angriberne skal bryde igennem forsvarslinjen og skubbe konflikten hen på næste bane, mens forsvarerne skal forsøge at stoppe dem.

Battlefield 1 PC Origin CD Key Produktkode

Tidligere spil i Battlefield-serienBattlefield Hardline

Battlefield Hardline, der er et samarbejde mellem to meget velansete EA-spiludviklerhold, bygger videre på den utrolige grafik- og gameplayteknologi introduceret i Battlefield 4 og fortæller en historie, der er så medrivende, at den kunne være taget direkte fra tv's bedste sendetid. Banerne snor sig gennem detektivhistorien som afsnit snor sig gennem en tv-serie, og fortællingens højdepunkter vil udspille sig via mindeværdige gameplayøjeblikke. Episke biljagter og intense ildkampe? Ja tak!

For det første har du en multiplayeroplevelse på det niveau, som du forventer af et Battlefield-spil. Elementer som miljøer, der kan ødelægges, avancerede våben, højtydende køretøjer og dusinvis af spillere verden over, der kæmper i gaderne i Amerikanske byer, og nu med nye tilføjelser som højteknologiske gadgets til at krydre spillets action. For det andet har du gribende historiefortælling fra forfatterne og spildesignerne bag den utrolige Dead Space-trilogi. Du vil ikke kunne slippe dette krimidrama før det eksplosive klimaks.Battlefield 4

Battlefield 4 er en genredefinerende actionblockbuster, der er kendt for krig og ødelæggelse af episke proportioner. Battlefield 4 er bygget på det kraftfulde Frostbite™ 3-næstegenerationssystem og leverer en unik, følelsesladet og dramatisk oplevelse.

Kun i Battlefield kan du ødelægge de bygninger, dine fjender gemmer sig bag. Kun i Battlefield vil du udføre angreb fra agterstavnen på en kanonbåd. Battlefield giver dig friheden til ganske enkelt at gøre mere, mens du udnytter dine styrker og medvirker til sejren.

Ud over den forrygende multiplayerdel indeholder Battlefield 4 en intens og dramatisk kampagne med interessante figurer. Den tager sin begyndelse under evakueringen af en gruppe betydningsfulde amerikanere fra Shanghai og følger gruppens kamp for at finde hjem igen.Battlefield 3

Battlefield 3 overgår alle konkurrenterne takket været Frostbite 2's muligheder, der er næste generation af DICE's banebrydende spilmotor. Den nytænkende teknologi udgør fundamentet for Battlefield 3 og leverer både uovertruffen grafik, kampe af hidtil uset størrelse, enorme ødelæggelser, dynamiske lydeffekter og fantastisk virkelighedstro figuranimationer.

Samtidig med at kuglerne hvisler rundt om ørerne på dig, murene styrter sammen og eksplosionerne slynger dig til jorden, får Battlefield-oplevelsen nyt liv og bliver endnu mere interaktiv end nogensinde før. I Battlefield 3 overtager spillerne rollen som en række af de toptrænede U.S. Marines og kastes på den måde ud i både intense single player-missioner og krævende multiplayer-opgør på en række steder over hele kloden lige fra Paris og Teheran til storbyen over dem alle, New York.