Call of Duty PC Steam CD Key Produktkode

Vend tilbage til begyndelsen


Husker du det originale Call of Duty? Call of Duty vender tilbage til sine rødder i Call of Duty: WWII - en fænomenal oplevelse, der vil redifenere oplevelsen af Anden Verdenskrig for en ny generation af gamere. Land på Normandiets strande under D-dag, og kæmp slag på slag igennem Europa i de ikoniskeo mråder, hvor historiens mest monumentale slag har fundet sted.


Oplev Call of Dutys klassiske slag, kammeratskabet og krigens nådesløse natur i kampen mod en global magt, der søger at underkaste sig hele verdenen. Call of Duty: WWII skaber den ultimative Anden Verdenskrigs-oplevelse gennem tre forskellige game modes: Kampagne, Multiplayer og Co-Op.

Kampagnen

Oplev historien om det ubrydelige broderskab mellem normale mænd, der sammen kæmper for frihed i en verden på tyranniets rand. Med den åndetagende grafik, vil Kampagnen bringere dig tilbage til den europæisk slagmark i en hel ny Call of Duty-historie, der tager sted under det mest ikoniske slag fra Anden Verdenskrig.

Multiplayer

I Multiplayer vender du tilbage til det originale Call of Duty-gameplay, der smider dig midt ind i kampens hede. Takket være autentiske våben fra perioden og seriens solide s hooter-action, vil du føle dig hjemme i mange af de berømte scener fra krigen. Call of Duty: WWIIs multiplayer byder på jordnære skydekampe i højt tempo. Der er også nye og spændende måder hvorpå spillere kan interagere og socialisere med deres venner og andre spillere fra Call of Dutys fællesskab.

Co-op

I Co-op kan du se frem til at opleve en hel ny historie i en uafhængig gameplay-oplevelse fuld af uventede, adrenalinpumpende øjeblikke.

Call of Duty PC Steam CD Key Produktkode

Call of Duty: Infinite Warfare

I kampagnen er spillerne Captain Reyes, en pilot, der nu er kommandør, som skal føre de resterende koalitionsstyrker an i kampen mod en utrættelig, fanatisk fjende og samtidig overleve i det ydre rum.

Multiplayer kombinerer et flydende momentumbaseret system, spillerfokuseret banedesign, omfattende tilpasning og et nyt Combat Rig-system, der skaber en intens spiloplevelse, hvor hvert sekund tæller. Combat Rigs (Rigs) er de ultimative kampsystemer. En Rig er en topmoderne, taktisk kampdragt, som spilleren har på, og hver er bygget til vidt forskellige spillestile. Spillerne slutter sig også til en af fire nye Mission Teams for at låse op for visitkort, kamuflage, emblemer og våben, som er unikke for hvert hold.

I Zombies rejser du tilbage til 1980'erne og bekæmper de levende døde i en forlystelsespark, som både har en sej spillehal og en fornem, funktionel rutsjebane. Oplev spiltypens velkendte, populære aspekter, såsom hemmeligheder, forstærkere og usædvanlige våben, samt innovationer som ny holdmekanik, After Life Arcade og Fate og Fortune Cards.

Call of Duty: Black Ops III

Call of Duty: Black Ops III kombinerer tre unikke spiltyper – kampagne, multiplayer og zombier – så spillerne får den dybeste og mest ambitiøse Call of Duty-oplevelse nogensinde. Kampagnen er designet som et samarbejdsspil, der kan spilles med op til fire spillere online eller som en hæsblæsende oplevelse på egen hånd. Multiplayer bliver mere omfattende, mere givtig og mere betagende end nogensinde før med nye justeringer af rang, tilpasning og udstyr. Og zombierne giver en helt ny, vanvittig oplevelse med sin helt egen historie. Spillet byder på hidtil uset innovation, blændende flotte omgivelser, nye våben og evner og et nyt, forbedret bevægelsessystem.


Call of Duty: Advanced Warfare

Call of Duty: Advanced Warfare finder sted i en sandsynlig fremtid, hvor teknologiske fremskridt og nutidens militære praksis har samlet sig, med enorme konsekvenser. I denne omhyggeligt undersøgte og udformede vision er Private Militære Korporationer (PMC'er) blevet de dominerende væbnede styrker for utallige nationer, der outsourcer deres militære behov, flytter på grænser grænser og omskriver krigsreglerne. Jonathan Irons, grundlægger og præsident for verdens største PMC - Atlas Corporation - er i centrum for det hele.

Kraftfulde exo-skeletter forbedrer ethvert aspekt af soldatens kampberedskab, der gør det muligt for soldater at kæmepe med en avanceret dødelighed, og eliminere behovet for specialisering. Indførelsen af ​​denne gameplaymekanik leverer forbedret spillerbevægelse og vertikalitet gennem boost jets og gribekrog, skjulte cloaking-evner og biomekanik, der giver uovertruffen styrke, bevidsthed, udholdenhed og hastighed. Med fremkomsten af ​​exoskelettet og den nyligt avancerede rustning og våben, kommanderer hver soldat taktisk frihed i ethvert terræn i modsætning til nogensinde før, hvilket fundamentalt ændrer måden spillerne spiller Call of Duty på tværs af alle game modes.