Football Manager 2017 Steam CD Key Produktkode
Football Manager 2017 er tilgængeligt nu! Den ultimative fodbold-manager-oplevelse!

Spil på din måde!

Career Mode Career Mode

Den fulde simulationsoplevelse. Du vil tage hver eneste beslutning i en af de over 2500 fodboldklubber fra den virkelige verden.

FANTASY DRAFT

Skab fodboldholdet fra dine vildeste drømme, og sæt dem op imod dine venner eller computerstyrede fjender, baseret på fodboldfans.

CREATE-A-CLUB

Bliv en fodboldmatador ved at designe dit eget hold, og endda dine egne spillere. Smid dem i ligaer efter dit eget valg.

ONLINE CAREER

Start eller slut dig til en online liga med venner og rivaler. Vælg en liga blandt de over 140 udvalgte ligaer fra hele verden.

Nyt i Football Manager 2017

Forbedret Kampoplevelse

En markant forbedret 3D-engine med 1.500 nye og forbedrede animationsoptagelser, plus forbedret AI-beslutningstagning, forbedrede stadier og realistiske LED-reklameportaler.

Indbakke Opdateret

Dit nyhedsfeed er nu langt mere intuitivt, kontekstuelt og relevant for din klub. Du får nu mere detaljeret information og råd fra dine medarbejdere, som kan gøres uden at forlade indbakken.

FaceGen-Teknologi

Din manager-avatar kan nu tilpasses med dit helt eget ansigt, scannet ind i spillet og gengivet ved hjælp af FaceGen teknologi. Din AI-manager vil nu hilse på dig på startskærmen for virkelig at få dig til at føle dig som en del af spillet.

Overførselsforhandling og Sagaer

Tilbudssamtaler før kontrakten underskrives kan nu finde sted med spillere eller agenter, så du kan kortlægge din vision for klubben. Sørg for at sælge din klub overbevisende, ellers kan du ende op i en langsom overførselssaga.

Presset fra Sociale Medier

Fans og medier har deres mening med et helt nyt socialt feed. Det er her, hvor de store nyheder går i udbrud, og hvor trykket bygger ... hvis du ikke lever op til forventningerne fra holdets fans, vil du snart vide det.

Optimal Hurtigstart

Denne nye tilføjelse får dig til digital dugout og midt i handlingen hurtigere end nogensinde før. Du vælger nu dit hold, inden du indlæser spillet, og modtager optimale anbefalinger for ligaer, databasestørrelse og maskinens ydeevne.

Fantasy Draft-Fremskridt

Den populære multiplayer-tilstand har nu en helt ny singleplayer-mulighed, hvor du vil gå fra hoved til hoved med AI-chefer, der er modelleret på rigtige mennesker, der er berømte fans af serien. Hvor mange kan du få øje på?

Nye Medarbejderroller

At samle et stærkt baglokale-hold er afgørende for at få mest muligt ud af dine spillere. Denne sæson vidner om indførelsen af ​​dataanalytikere, der vil hjælpe dine spejdere, og sportsforskere vil støtte dit medicinske hold.

Udvikling af Spillernes Træk

Vi har tilføjet et yderligere lag dybde til spiller karakter, som kan have en dramatisk indflydelse på deres karriere progression. Spillere er nu langt mere opmærksomme på deres omgivelser, så hvis de ikke er glade for deres spilletid eller træningsfaciliteter, vil du vide om det!

Oversigt over Football Manager 2017's funktioner

Stå i Spidsen for Rigtige Fodboldklubber

2.500+ rigtige klubber, på tværs af 140+ ligaer, der repræsenterer 50+ nationer. Vil du gå til indenlandske hædersbevisninger eller prøve lykken i udlandet? Der er også dit landshold at overveje, da du forsøger at etablere dig selv på verdensplan.

Intelligent 3D Spil-Engine

Se din taktiske dygtighed komme til liv i den ultimative kamp-engine, med tusindvis af motion capturede animationer. Der er en række af kameravinkler for at se handlingen, som hjælper med at genskabe den autentiske kampdagsoplevelse.

Dyb Taktisk Præcision

Bliv en masterlig taktiker med en række af taktiske kombinationer og fleksibilitet, der gør det muligt at konfigurere præcis, hvordan du vil. Dine specifikke instruktioner og planlægning sikrer, at du bliver forberedt til hvert spil.

Medierne og Bestyrelsen Holder Skarpt øje

Alt du siger og gør er bemærket, og du skal vælge dine ord omhyggeligt, når du arbejder med medierne. Pas på ikke at love direktørerne for meget, da de ikke glemmer det, og dine ord hurtigt bliver brugt imod dig.

Uovertruffen Data for Spillerne og Dig Selv

Over 600.000+ rigtige spillere og medarbejdere er præcist modelleret efter omhyggelig forskning, indsamlet af 1.300 globale spejdere. Konkurrér med AI-chefer for at underskrive verdens bedste eller fornemme fremtidens fodboldspillere, samtidig med at du udvikler din spillerviden.

Detaljerede Træningssessioner

Træningsbanen er hvor du og dine medarbejdere vil udvikle din spillestil og indgyde dine filosofier. Individuelle træningsprogrammer kan sætte skub i fremadspillerudvikling og lave produktive målmaskiner ud af anstændige angribere.

Avanceret Spillerinteraktion

At holde dine spillere lykkelige og sultne er en balancehandling, og du skal finde den rigtige blanding, når du bygger dit hold. Hvis dine spillere ikke er glade, vil de være hurtige til at fortælle dig, medmindre de først fortæller medierne.

Led Din Klub til Sejr

Find balancen og sigt efter sølvtøjet. Det er, hvad fansne vil have, det er hvad bestyrelsen vil have, og det er det, du vil have. Hvorfor ellers være en fodbold-manager?