Om Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands er det første militær-skydespil i en gigantisk, farlig og påvirkelig verden, som du kan spille helt alene eller i samarbejdsspil med op til fire spillere. Din opgave er at besejre det nådesløse Santa Blanca Kartel, og stoppe deres kriminelle aktivitet, der har spredt sig som pesten over Bolivias smukke og barske landskab. Sendt ind bag fjendens linier, skal du infiltrere Santa Blanca Kartellet, som del af et hold af fire Ghosts. Du bliver nødt til at besejre både de ekstreme vejrforhold, Santa Blancas hær af kriminelle, og deres leder, El Sueño.


BLIV ET GHOST

Skab og tilpas dit Ghost med våben og udstyr. Du bestemmer selv, hvordan du spiller. Før an på holdet, og nedkæmp kartellet alene eller sammen med op til tre venner.

BEKÆMP KARTELLET

Nogle få år ude i fremtiden er Bolivia blevet verdens største kokainproducent. Santa Blanca-kartellet har omdannet landet til en narkostat. Du spiller Ghost, og du skal gøre alt, hvad du kan for at stoppe kartellet.

UDFORSK BOLIVIA

Rejs gennem Ubisofts største åbne verden, der er fyldt med action. Oplev den vilde natur både på og uden for vejene, til lands, til vands og i luften med over 60 forskellige køretøjer.BLIV ET GHOST

Dit Ghost og hans/hendes udstyr er fuldt tilpasseligt. Militær uniform eller incognito guerilla-kriger, lyddæmpet sniper rifle eller maskingevær, valget er dit!

SKRÆDDERSY DIT GHOST OG UDSTYR

Når du laver din karakter, får du mulighed for at skræddersy din karakter, deres ansigtstræk, hår, tatoveringer, og meget mere. Du får adgang til en enorm mængde af tøj, taktisk udstyr og tilbehør til at give dit Ghost et personligt udtryk. Du kan jagte Kartellet i fuld taktisk udstyr, eller civil beklædning, hvis du foretrækker at blande dig ind med de lokale. Med muligheden for at finjustere hvert stykke af dit udstyr, og millioner af kombinationsmuligheder, er det op til dig, hvordan dit Ghost ser ud.

SKRÆDDERSY DINE VÅBEN

Alle skydevåben i spillet kan fuldt ud skræddersys, der gør det muligt at skifte tilbehør ud, for at ændre dine våbens attributter. Du kan ændre sigte, løb, magasiner, kolber og meget mere, der hver især vil have en effekt på, hvordan dit våben opfører sig. Skræddersy udseendet af dit våben med camouflage og maling, der giver dig endnu mere kontrol over dit Ghost's stil.

NOGLE ER SOLDATER, VI ER GHOSTS

Ghosts er ikke en normal militær enhed. De er 4 bedste veteraner fra Specialstyrkerne, indsat bag fjendens linier for at stoppe konflikter, før de kan opstå. Hver for sig er de formidable. Sammen er de ustoppelige. De følger ikke strenge ordrer, men bestemmer i stedet selv, hvordan de vil takle missionen, med kun deres udstyr, holdkammerater og kløgt. Uanset hvad der sker, klarer de opgaven. Enheden er legendarisk, men deres handlinger er anonyme.


BEKÆMP KARTELLET

FREMSTILLING

Fremstilling fokuserer på hvert eneste trin i at adskille et coca-blad fra dets hvide pulver. Den primære infrastruktur omfatter coca-marker, gårde, laboratorier og skjulesteder spredt ud over The Wildlands.

EL YAYO BIO

 • NAVN: Rudolfo Yana
 • ALDER: 72
 • KENDT ALIAS: El Yayo
 • ROLLE: Leder af Fremstilling

Rudolfo Yana, også kendt som El Yayo, er tidligere Boliviansk coca-bonde, nu producent af kokain for Santa Blanca. Tidligere fagforeningsleder for coca-bønderne, og større producent af stoffer i Bolivia, organiserer han nu coca-bønderne til et samlebånd, der spytter kokain ud. Han arbejder kun for Kartellet, da de har truet hans familie.

SMUGLING

Smugling står for at pakke og transportere Santa Blanca's endelige produkt, i Bolivia og internationalt. Den primære infrastruktur er forarbejdningsanlæg, forsendelsesstationer, jernbaner og lufthavne.

NIDIA BIO

 • NAVN: Nidia Flores
 • ALDER: 39
 • KENDT ALIAS: "La Reina de la Belleza" (Skønhedsdronningen)
 • ROLLE: Leder af Smugling

Nidia havde en voldelig og traumatisk barndom. Hun blev en skønhedsdronning som 18-årig, og begyndte at gå ud med narko-mafiosoer, som hun udnyttede til at stige i organisationen. Hun bruger sit udseende og hendes skarpe sind til at sikre, at Santa Blanca's produkt bliver leveret sikkert.

LEDEREN AF SANTA BLANCA-KARTELLET

EL SUEÑO BIO

El Sueño forlod sin landsby for at blive en lejemorder, og sagde, at han ikke ville vende tilbage, før han var konge. Det rygtedes, at han har talt med Santa Muerte i en opvågnen. Selv om hans tatoveringer kunne tyde på en stærk tro, er det uvist, om hans tro er sand, eller om han blot er en mester af manipulation.

 • NAVN: Ukendt
 • ALDER: 42
 • KENDT ALIAS: El Sueno
 • ROLLE: Leder af Santa Blanca-Kartellet

Brutal og religiøs, er han en brilliant leder. El Sueño forstrer loyalitet i dem han møder, og frygt i dem der står i hans vej.

INDFLYDELSE

Indflydelse tager sig af at rekruttere for Santa Blanca-Kartellet, samt deres image udadtil. De benytter religion og uddannelse til at inflyde de civile. Den primære infrastruktur inkluderer kirker, klostre og helligdomme.

EL CARDENAL BIO

 • NAVN: Gustavo Serrano
 • ALDER: 68
 • KENDT ALIAS: El Cardenal
 • ROLLE: Præst for Santa Blanca-Kartellet, Lyder af Indflydelse

El Cardenal blev ekskommunikeret af den katolske kirke for at prædike om de forbudte kulter. Dette gjorde, at han mistede alt, indtil Santa Blanca-Kartellet gav hans liv ny mening. El Sueño inviterede ham til at slutte sig til kartellet, hvor han ville prædike i deres kirker, og stå for organisationens offentlige image.

SIKKERHED

Sikkerhed, og de mænd og kvinder den består af, står for at sikre, at hver afdeling af Kartellet kan operere sikkert, og beskytter Kartellets infrastruktur, såvel som medlemmernes landsbyer og arbejdspladser. De arbejder sammen med alle de andre afdelinger, og du vil også finde dem i udposter, lejre og kontrolpunkter på vejene.

EL MURO BIO

 • NAVN: Francisco Ricardo Munguia
 • ALDER: 41
 • KENDT ALIAS: El Muro
 • ROLLE: El Sueño's personlige livvagt

El Muro er leder af Sikkerhed, og personlig livvagt for El Sueño. Han er "væggen mellem El Sueño og hans fjender, mellem ham og døden".


UDFORSK BOLIVIA

VÆLG DIT TRANSPORTMIDDEL

Santa Blanca-Kartellet har rødder over hele det Bolivianske landskab, og dit hold bliver nødt til at vælge, hvordan I vil krydse landets snoede veje og off-road terræn. Ghost Recon Wildlands byder på mere end 60 fartøjer til alle typer terræn. Rejs over land med buggies, pickup trucks og motorcykler, eller tag til vandet eller luften med fly, helikoptere og både. Find sjældne biler som superbiler og transportfartøjer i militær klasse til at hjælpe i din mission mod Kartellet.

SPIL CO-OP

Spil sammen med dine venner når som helst, hvor som helst. Rekrutter backup eller slut dig til et andet Ghost's spil, go du vil beholde alt fremskridt i missioner, og for din karakter.

SPIL SOLO

Når du spiller solo, vil du altid have et hold af 4 Ghosts til at støtte dig. Giv dem ordrer, og de vil hjælpe dig med at udføre din mission på hvad end måde du vælger.