Intet er glemt


Vend tilbage til Midgårds fantastiske verden, og kæmp imod Saurons dødelige trussel og hans Ringånder, når du kæmper for at stoppe katastrofer og ondskab.


Baseret på Middle-Earth: Shadow of Mordors unikke 'Nemesis'-system, placerer Middle-Earth: Shadow of War dig og dine handlinger midt i orkanens øje. Ikke kun fjender vil reagere på din tilstedeværelse og huske deres tidligere møder med dig, men også 'Nemesis'-fortene vil reagere på dine taktikker, hvilket tvinger dig til at have en dynamisk tilgang til hvert fort.

'Followers' former derimod selve historien, og tilføjer nye grene med deres egne, individuelle historier om tab, loyalitet og forræderi, baseret på verdenens historie, der altid udvides.


Middle-Earth: Shadow of War tager sted mellem begivenheder i Hobbitten og Ringenes Herre, og inviterer dig endnu engang tilbage til JRR Tolkiens ikoniske verden, fuld af troldmænd, orker og elvere.


Du styrer spillets hovedperson Talion, som har flere naturlige atletiske og kamp-evner som en Ranger of Gondor, men har også unikke evner, som kommer fra Celebrimbors ånd, Elverherren, som han deler sin krop med. Du får brug for deres kombinerede evner til at fuldføre forskellige missioner, der typisk har til formål at forstyrre Saurons hærer. I modsætning til det foregående spil, som var mere af et 'hack and slash', vil efterfølgeren have en action-rollespilsstil, der skaber en mere personlig oplevelse for hver spiller. Du vil samtidig kunne overføre din top Nemesis og dine mest loyale 'Followers' fra Shadow of Mordor til Shadow of War.


Shadow of War fortsætter fortællingen fra Shadow of Mordor, efter Talion, som stadig er bundet med Celebrimbors ånd. Talion har smedet en ny Ring of Power, som Celebrimbor mener kunne styres for at undgå at blive en mørk herre, og i stedet blive en stærk konge. Talion, der er mindre interesseret i magt, mener dog at Celebrimbors årsag er retfærdig, og accepterer at hjælpe med at vende sig mod den nyligt tilbagevendte Sauron og hans Nazgul-styrker.


Gå om bag fjendens linjer for at opbygge din hær, erobre fæstninger og herske over Mordor. Oplev, hvordan det prisvindende Nemesis-system skaber personlige historier for hver fjende og 'Follower', og kæmp mod den mørke Sauron og hans Ringånders fulde styrke i dette nye eventyr fra Midgård.


I Middle-earth: Shadow of War bliver intet glemt.