Bliv herre over din egen Star Wars-helts skæbne

Kast dig ud i en endeløs Star Wars-actionoplevelse fra den bedst sælgende Star Wars-spilserie nogensinde


Singleplayer

Kæmp dig gennem bølger af fjender i Stjernedræberbasen med et lyssværd i hænderne. Storm gennem junglen og en skjult oprørerbase på Yavin 4 med dine medsoldater, og gør brug af ildkraften fra AT-ST'er. Gør din X-wing-eskadrille klar til et angreb på en kolossal stjernedestroyer fra Den Første Orden ude i rummet. Eller spil som en ny Star Wars-helt – Iden, en imperie-elitesoldat – og oplev en følelsesladet og fængslende singleplayer-historie hen over 30 år.


Bliv en del af Inferno Squad

En ny helt med en ufortalt historie. Spring ned i støvlerne på en elitesoldat, der er dødbringende på jorden og i rummet, i en følelsesladet og fængslende ny Star Wars™-historie, der spænder over 30 år og bygger bro mellem begivenhederne i filmene Star Wars™: Jedi-ridderen vender tilbage™ og Star Wars™: The Force Awakens™.


Under Dødsstjernens Skygge

I himlen over Endor eksploderer kejserens supervåben, ødelagt af Rebellernes piloter. Denne katastrofe fremdriver Inferno Squad til en rejse gennem galaksen i et forsøg på at genoprette orden... og for at stoppe de opildnede Rebeller.


Fuldfør Specialopgaver

Iden Versio er en ung og modig kejsersoldat opvokset under faderens vejledning, hvis overlegne evner gør hende til en naturlig leder for Inferno Squad.


Imperial Raider

Sammen, ombord på stjerneskibet Corvus, tager medlemmerne af Inferno Squad på tværs af galaksen, og rejser til, hvor deres stærkt raffinerede færdigheder er mest nødvendige.


Kæmp for Orden

Sammen danner de en specialenhed lige så dygtige til snedige kneb som brutal kraft. Frygtløse når de står ansigt til ansigt med opsætsige oprørere, rammer de usynligt deres mål, og falder derefter tilbage i mørket i det dybe rum. Som historien om Star Wars Battlefront II åbner, vil du ledsage dem på en rejse gennem Imperiets sidste, desperate time.
Multiplayer

Oplev spændende og livagtige multiplayer-slagmarker fra alle tre æraer i Star Wars-universet: Prequel-filmene, de klassiske film og den nye trilogi. Tilpas og opgradér dine helte, stjernejagere eller soldater med unikke evner, du kan udnytte i kamp. Rid på tauntauns, eller tag kontrol over kampvogne og speedere. Nedlæg stjerne-destroyere på størrelse med byer, brug Kraften for at bevise dit værd over for ikoniske figurer som Kylo Ren, Darth Maul eller Han Solo, når du tager del i en spiloplevelse, der er inspireret af 40 års tidløse Star Wars-film.

Star Wars Battlefront II's massive multiplayer-gameplay inviterer dig til at tage kontrol over dine yndlingskarakterer, styre ekstraordinære fartøjer, besøge smukke verdener og udvikle dine færdigheder, når du går videre som en af ​​fire unikke klasser.

Spring mellem Theeds hustage i en starfighter, skær igennem en af hær af Clone Troopers som Darth Maul, og byg din arv på slagmarken. Dine Star Wars-fantasier kommer til liv i Star Wars Battlefront IIs multiplayer.


Særskilte Klasser

Bevæg dig hurtigt og ramt hårdt som en Assault-klasse. Læg en mur af ild som en Heavy. Støt dine allierede som Officer, eller kontroller slagmarken som Specialist.


Galactic Assault

Kæmp i episke kampe med flere faser på Star Wars mest karakteristiske verdener. Tag i krig som Assault, Heavy, Officer eller Specialist, og kæmp for strategisk overlegenhed, mens du tager kontrol over kraftfulde fartøjer, Specials og helte.Den ultimative Star Wars-slagmark Star Wars-multiplayerunivers med uforlignelig variation og størrelse, hvor op til 40 spillere kæmper som ikoniske helte, periode-autentiske soldater og et enormt udvalg af land- og luftfartøjer, mens slaget raser over hele galaksen.


Starfighter Assault

Rumkamp på galaktisk skala. Rumkamp er designet helt fra bunden til Star Wars™ Battlefront™ II med individuel styring, våben og tilpasningsmuligheder for de forskellige fartøjer Flyv ind og ud mellem asteroidebælter sammen med din eskadrille, flyv gennem Imperiets rumhavn, og nedlæg enorme slagskibe, mens du styrer legendariske stjernejagere i farlige rumkampe med op til 24 spillere og 40 computerstyrede fartøjer.
Legendariske Beliggenheder

Kæmp sammen med venner og helte på forskellige planeter fra alle tre filmiske eraer af Star Wars. Kæmp på Kaminos regnblæste platforme, tag kampen op imod the First Order på tundraen i Starkiller Base, og driv de invaderende Separatist-styrker væk fra paladset i Theed på Naboo.


Fartøjer

Uanset om de raser forbi over hovedet på fodtropperne, eller pløjer igennem kampens røg, kan magtfulte køretejer vende slagets gang. Smarte starfighters, manøvredygtige tanks, enorme transportfartøjer, hurtige walkers... de venter alle på dig for at tage kontrol.


Karakterer fra alle Eraer

Spil som - og imod - Star Wars' mest frygtede skurke og værdsatte helte fra alle tre epoker, herunder Kylo Ren, Rey, Darth Maul, Yoda og mange flere. Unikke, opgraderbare evner sikrer klassiske figurer, der bringer deres forskellige kræfter og personlighed til kampen.


Skab din helt. Ikke blot en ikonisk helt – din helt. Behersk dine evner med figurfremskridt, du kan tilpasse. Opgradér evner, der er unikke for hver helt, soldatklasse og stjernejager. Disse evnemodifikatorer lader dig tilpasse og modificere din figurs evner, enten som dødbringende aktive effekter på dine fjender, nyttige evnebonusser eller taktisk assistance for at kæmpe effektivt mod alle modstandere på frontlinjen.


Træn offline. Øvelse gør mester. Nyd solospil offline, hvor du kan modtage belønninger og tilpasse dine soldater og helte, og tag dine opgraderinger med dig på multiplayer-slagmarken online.