Fra skaberne af South Park, Trey Parker og Matt Stone, kommer South Park: The Fractured but Whole - fortsættelsen til det prisbelønnede spil fra 2014 South Park: The Truth of Stick. Spillerne indtager endnu en gang rollen som New Kid og slutter sig til South Park-favoritterne Stan, Kyle, Kenny og Cartman i et hylende morsomt og vanvittigt rollespil.


I South Park: The Fractured but Whole skal du dykke ned i South Parks lyssky underverden med Coon and Friends. Denne dedikerede gruppe af forbryderbekæmpende helte blev grundlagt af Eric Cartman, hvis alter ego "The Coon" er halvt menneske og halv vaskebjørn. I rollen som New Kid kæmper du side om side med Mysterion, Toolshed, Human Kite og mange andre i kampen mod ondskaben, mens Coon arbejder hårdt på at gøre sin superheltegruppe til den mest populære nogensinde.


I den stille bjergby South Park har mørket spredt sig over landet. En ny magt stiger for at bekæmpe dette onde. En hel hær af superhelte vil stige, ledet af en natkæmper, der har svoret at rydde op i ​​South Parks samfunds skraldespand.


Spillere vil igen påtage sig rollen som New Kid. Som det nyeste medlem af Coon and Friends skal du oprette din egen superhelt, opbygge din berygtelse og bruge dine superkræfter til at redde South Park. Først da vil Coon and Friends tage deres retmæssige sted som det største superheltehold, der nogensinde er samlet, og få den filmaftale, de så rigtig fortjener. I en by, der er grebet af kaos, stiger Coon og Friends for at redde dagen.
En Helts Opstandelse Afsløres

Hver helt har en begyndelse. Er du et rumvæsen, et højteknologisk vidunder eller en genetisk ændret mutant? Opret dit eget enestående kostume, lav din oprindelseshistorie, og byg dine unikke superkræfter op for at blive den helt, denne by har brug for.


Udforsk South Park Om Natten

Ikke kun har South Park vokset, med nye steder at udforske og nye karakterer at opdage, men når solen går ned, overtager de kaotiske kræfter, når South Parks kriminelle underverden kommer til live. Om natten åbner en helt ny verden op, hvor dit alter ego kan udnytte sine superkræfter til at gøre alt for at redde byen.

Coon And Friends, Assemble!

Rekruttér op til 13 medlemmer af Coon and Friends til din retfærdige sag, herunder Mysterion, The Human Kite og den berygtede Coon selv. Kombinér dine specielle kræfter med heltene fra Coon og Friends for at standse alle, der kommer i vejen og besejre de mørke kræfter, der har spredt sine onde tentakler over South Park.

Autentisk South Park

Denne efterlængte efterfølger har mere end dobbelt så meget indholdsom South Park: The Stick of Truth. Skabt, skrevet, indtalt og instrueret af Trey Parker og Matt Stone, er South Park: The Fractured but Whole autentisk, interaktiv South Park når det er bedst - hylende morsomt, skandaløst og underholdende. Alt er større, længere og går dybere end før. Kom nu ned til South Park og hyg dig lidt.