Vær vidne til udviklingen i The Sims

Den næste generation af simmere vil overraske dig. De er klogere, end du tror. De er sjovere, end du forventer. Og de vil hjælpe dig med at fortælle endnu bedre historier end nogensinde før.


Lav dine simmere

Spil med klogere simmere med unikke udseender, store personligheder og nye følelser Hvem vil du spille med i The Sims 4?


Leg med livet

Hvad sker der, når simmerne med de højt udviklede følelser støder ind i hinanden? Det et er umuligt at forudsige, men du har i hvert fald aldrig set simmerne opføre sig på den måde før.


Kraftfulde designredskaber

Nu kan du lave din drømmesimmer så let som at lege med ler. Det er faktisk så sjovt, at du muligvis aldrig kommer videre til selve spillet.


Levende nabolag

Dine simmere behøver ikke være inden døre for at hænge ud med deres venner. Nu kan de nyde den friske luft sammen udenfor! Park- og fællesscenerne er blevet skabt specielt til dem.


Svømmebassiner, spøgelser og andre gratis opdateringer

Der er kommet masser af gratis indhold til The Sims 4, siden spillet udkom. Design og byg vilde svømmebassiner, vend tilbage fra de døde som spøgelse, og skræm dine naboer, og kast dig over forretningsverdenen som Økonomisk bagmand eller Industrimagnat! Forsk i dine simmeres slægtshistorie, så du kan lære om både deres forfædre og efterkommere.


Nyd magten til at skabe og kontrollere folk i en virtuel verden med The Sims™ 4. Tilpas dine simmeres udseende og personlighed. Byg det perfekte hjem til dem med din yndlingsindretning. Skab forhold til andre simmere, og lad dem starte på karrierer og udvikle færdigheder. Det er op til dig, hvem dine simmere skal være, og hvilken retning deres historier skal føre dem i.

Skab dine simmere. Skab og spil med en eller flere simmere. Du kan tilpasse alt ved dem, lige fra kropsform til etnicitet, frisurer og tilbehør. Giv dem personlige egenskaber, og find ud af, hvad de stræber efter i livet. Alle detaljer vil hjælpe med at gøre dine simmere til unikke, fascinerende personer.

Byg det perfekte hjem til dine simmere. Alt er op til dig, lige fra husets placering til indretning. Du kan bestemme dets indendørs og udendørs design, landskab og indretning, og du kan endda også tilføje faciliteter som svømmebassiner og kældre.

Udforsk smukke spilverdener. Dine simmere vil have massevis af spændende samfund og interessante steder at udfoske. Lad dem rejse mellem spilverdener og opleve alt, hvad de forskellige steder har at byde på. Se deres sociale kredse udvide sig, når de møder nye simmere på de forskellige verdeners unikke destinationer!

The Sims 3 lader dine Simmere indleve sig fuldstændigt i en åben, levende verden lige uden for deres dør

Friheden i The Sims 3 vil inspirere dig med uendelige muligheder og underholde dig med uventede øjeblikke, overraskelser og uheld.


Nyt Sammenhængende, Åbent Nabolag - Udforsk kvarteret helt frit

Dine Simmere kan vandre gennem byen, besøge naboernes huse og udforske omgivelserne som de ønske. De kan tage en tur til bymidten for at hænge ud med vennerne, møde nye mennesker i parken eller løbe ind i kollegaer på gaden. Hvem ved hvad der kan ske, hvis dine Simmere er det rigtige sted på det rigtige tidspunkt?


Ny Create-A-Sim - Lav enhver Simmer du kunne forestille dig

Det nye, lettilgængelige designværktøj giver dig uendelige muligheder for at skabe en helt unik Simmer. Bestem din Simmers form og størrelse, fra tynd eller tyk til muskuløs og alt midt imellem! Vælg din Simmers ansigtstræk, deres præcis hudfarve, hår, øjne og udvælg deres tøj og tilbehør.


Nye Realistiske Personligheder - Enhver Simmer er en unik person med en særpræget personlighed

Lav realistiske Simmere med forskellige personligheder. Vælg fra et stort udvælg af personlighedstræk og kombiner dem på sjove måder. De kombinationer af karaktertræk du vælger - modig, kunstnerisk, ensom, perfektionist, kleptoman, romantisk, klodset, paranoid og meget mere - former din Simmers adfærd, også overfor andre Simmere. Dine Simmere er nu komplekse individer med unikke personligheder og større behov.


Ny Uendelig Tilpasning - Alle kan tilpasse alting!

Byg dit drømmehus eller design det ultimative hjem. DU kan tilpasse alt fra gulvet til blomsterne, skjorter til sofaer, tapet til farven på vinduerne. Det er sjovt og let at ændre farver og mønstre, og det giver dig uendelige muligheder. Du kan også fylde nabolaget med eksisterende bygninger og møbler. Hvilke Simmere skal bo i lækre villaer, i ungkarlelejligheder, de ultimative huse eller i de billige boliger?


Forestil dig at have levet hele dit liv ét enkelt sted... og så pludselig en dag kunne du gå udenfor og omkring i hele kvarteret?!


The Sims 3 giver dig frihed til at skabe unikke Simmere og lade dem leve sig ind i et levende nabolag med uendelige muligheder.